Teknisk analys

Om Investtech.com

De tekniska analyserna på dessa sidor har tagits fram av Investtech.com, ett oberoende analysföretag som specialiserat sig på kvantitativ aktieanalys och beteendebaserad finans.

Investtech etablerades år 1997, baserat på vetenskaplig forskning och utveckling i matematik vid Universitetet i Oslo som bedrivits sedan 1993. Företagets huvudkontor ligger i Oslo.

Investtech analyserar mer än 26.000 aktier i Europa, Amerika och Asien. Även de största indexen, valutorna och råvarorna analyseras. Analyserna är tillgängliga för privata och professionella investerare genom abonnemang på Internet. Investtech erbjuder också analysmoduler och skräddarsydda analyser till institutionella investerare, aktiemäklare och banker, som t.ex. Nordea, E*Trade, DnBNOR och ABN Amro.

Analyserna och rekommendationerna från Investtech genereras automatiskt av programvara och är därför fullständigt oberoende och objektiva.

 

Investtech erbjuder ett dagligt nyhetsbrev. Som di.se-användare kan du få detta nyhetsbrev gratis. Var vänlig och gå till Investtechs websidor för att registrera dig för nyhetsbrevet.

Var vänlig och besök websidan www.investtech.se för mer information om Investtech. Om du har speciella frågor eller kommentarer om Investtechs analyser, kan du kontakta Investtech direkt genom att använda svarsformuläret eller e-mail info_sweden@investtech.com